Zeilen met verstand van zaken ….

Bedrijfsuitje, teambuilding, vergaderen, brainstormen of het verwennen van zakenrelaties, KiriWiri verzorgt het tot in de puntjes.

Onze zeewaardige kajuitcatamaran is uitgezocht op comfort, ruimte en een vriendelijke zeegang. Voor een dagje schuinhangen, heen en weer slingeren en lachen om een zeezieke collega (voordat je zelf aan de beurt bent) verwijzen we je graag naar andere schippers. Voor een uurtje spectaculair over het water stuiven om daarna misschien vanuit het water je boot weer recht te moeten trekken kun je bijvoorbeeld op Vlieland een zeer sportieve open catamaran huren. Dat bieden wij dus niet.

Op ons veelzijdige schip organiseren we programma’s die uiteenlopen van een ontspannen dag zeilen op zee of binnenwater tot en met de spetterende actie van de KiriWiri Team Challenge. Eventueel in combinatie met sfeervolle locaties of evenementen aan de waterkant. Het doel van de dag en de samenstelling van de groep zijn voor ons de uitgangspunten om uit de verschillende onderdelen van onze basis programma’s een zeiltocht op maat sa,men te stellen. En we weten uit ervaring dat we daarmee voor gevarieerde gezelschappen een bijzondere dag op het water kunnen bieden!

“Prima programma, lekkere happen, goede uitleg en lekker uitgewaaid, met veel vertrouwen in de Captain. Kortom, een mooie uitdaging voor wie eens wat anders wil dan een stoffig hutje op de hei.” - Martijn van Dooren