Leuk, spannend, leerzaam en gezellig. Zeer goed georganiseerd en begeleid. Goed gedoseerd: sturing van de groep, loslaten van de groep en toch enthousiasmerend aanwezig zijn. Perfect! Een aanrader als je beter met elkaar wilt leren samenwerken. Maar boven alles een fantastisch dagje uit.

Roel Winter


 

Ontvangst & Catering waren heel goed verzorgd. Heel lekker gegeten en gedronken! Programma: Leuke opdrachten. Goed bedacht. Communicatie & instructie: Zeer goed geregeld, leuk gedaan, duidelijke instructies. Het was een leuke, leerzame dag! Catamaran: mooi met van alles erop en eraan. Te gek dat het een zeewaardige catamaran is die over de Atlantische oceaan heeft gevaren.

Michaele Sloesarwij


Ontvangst en catering waren perfect. We zijn niets tekort gekomen en er was genoeg. De planning van de dag paste precies bij onze groep. Goede afwisseling van opdrachten en rust. We hebben een hele leuke actieve dag gehad en alles was perfect verzorgd.

Astrid Bielderman
Een heerlijke dag gehad aan boord van de catamaran. Prima programma, lekkere happen, goede uitleg en lekker uitgewaaid, met veel vertrouwen in de Captain. Kortom, een mooie uitdaging voor wie eens wat anders wil dan een stoffig hutje op de hei.

Martijn van Dooren

 

 

Bedankt voor de leuke ervaring en de perfecte catering kwaliteiten die we mochten genieten. Ik heb enorm genoten van de speed ...

Mario van Luyck


Het jaarlijkse uitje met een vriendenclub uit de studententijd hebben wij deze keer op de Kiriwiri doorgebracht. Een zeer geslaagd weekend. De Kiriwiri is ruim genoeg om zowel lekker te kunnen zeilen als met elkaar een gesprek te kunnen voeren. De catering was goed geregeld en de Challenge een leuke afwisseling van activiteiten. Al met al kijken wij terug op een ontzettend leuk weekend, en dit is zeer zeker ook te danken aan de wijze waarop wij aan boord ontvangen zijn!

Jolanda Aalbers

 

Ik heb deze zomer het genoegen mogen smaken om met de KIRIWIRI uit te varen in een klein maar zeer plezierig gezelschap. Wat in eerste instantie opvalt, is dat de schippers duidelijk verliefd zijn op waar zij mee bezig zijn: namelijk het vertroetelen van boot en gasten. Dat geeft meteen een sfeer van "er bijhoren" en kameraadschap. Zeer belangrijk, omdat, hoewel groot bemeten, een catamaran een plek is waar je niet om elkaar heen kan. Het schip is een robuuste catamaran en wordt vakkundig bestuurd. Hapjes en drankjes waren uitstekend. Een wel zeer plezierige dag gehad. Een regelrechte aanrader voor een niet al te groot gezelschap.

Paul Lücken

Het was de laatste mooie dag van het jaar: wat een geluk met het weer. Ik was klaar om deze dag de Kiriwiri Challenge te volbrengen. Aangekomen bij de catamaran was ik aangenaam verrast door de ruimte op de boot. Als ik het echt niet meer leuk vond, kon ik altijd nog binnen gaan zitten. Al tijdens de uitleg van de schipper kreeg ik er heel veel zin in. Blind navigeren, buitenboord hangen, afstanden inschatten. Ik ben benieuwd. Wordt dat nog een nat pak? Eigenlijk vloog de dag voorbij. Ik heb nooit geweten dat zeilen ook zo competatief op 1 boot kan zijn. De teams waren aan elkaar gewaagd en werden steeds fanatieker. Mijn (bijna geen) zeilervaring maakte helemaal niet uit: enthousiasme veel meer. Winnen wou ik!
De opdrachten waren inderdaad challenging, maar erg leuk om te doen. De catering was perfect en geen haar op mijn (nog droge) hoofd die eraan dacht binnen te gaan zitten. Buiten was het veel te leuk en te spannend. Natuurlijk heeft mijn team gewonnen:-). Maar ik denk dat dat maar een heel klein deel was van het supervoldane gevoel aan het eind van de dag. Het was een topdag! Dank jullie wel. Ik kom graag nog een keer terug. (al was het alleen maar om die mannen die vinden dat ze verstand hebben van zeilen te laten zien dat teamwork veel belangrijker is)

 
Mirjam Aardoom

 

 
Roel Winter
 
 
Astrid Bielderman
 
Martijn van Dooren
 
 
 
Jolanda Aalbers
 
 
 
Mirjam Aardoom