Cruising
Challenge
Corporate

KiriWiri daagt je uit !

Na een korte instructie gaat het team aan de slag met een aantal meer en minder serieuze opdrachten. Daarbij zeil je zelf de boot, onder leiding van de schipper. Maar met zeilen alleen kun je niet scoren. Samen plannen, communiceren en inspelen op snel veranderende situaties, dat levert punten op! Daarnaast wordt er een beroep gedaan op het aanvullen van elkaars vaardigheden. Het gezamenlijk aanpakken van hersenkrakers en uitvoeren van heksentoeren levert verrassende en leerzame momenten op. Met deze Challenge beland je zeker in situaties waar je met het hele team hard om kan lachen.

Die inspanningen kunnen natuurlijk niet met een lege maag worden geleverd. Daarom wordt de actie afgewisseld met momenten waarop je eens lekker kunt gaan zitten voor een hapje en een drankje. En dat nodigt uit om te genieten van de mooie omgeving en bij te praten over zaken die op het werk niet altijd aan bod komen.

“Leuk, spannend, leerzaam en gezellig. Zeer goed georganiseerd en begeleid. Een aanrader als je beter met elkaar wilt leren samenwerken, maar boven alles een fantastische dag eruit.” - Roel Winter